Vacature: Marketing- en Communicatie stagiair(e)

Wij zijn op zoek naar een marketing – en communicatie stagiair(e)

Meewerk- of afstudeerstage (min. 4 dagen p/w, periode sep 2016 – feb 2017)

DE STAGE

Tijdens je stage bij ons ben je bezig met het optimaal realiseren van projecten in nauwe samenwerking met de Head of Moxie, de Digital Producer en de Junior Producer. Je bewaakt deadlines, je houdt overzichten bij en je bent verantwoordelijk voor andere ondersteunende taken die leiden tot het succesvol afronden van diverse projecten. De projecten variëren van online banners tot reclamemateriaal en van radio & tv commercials tot websites. Uiteraard is er ruimte voor het uitvoeren van een onderzoek mocht dat deel uit maken van je stage.

JIJ

Een georganiseerde, daadkrachtige student met een hands-on mentaliteit. Je volgt een HBO opleiding richting Marketing & Communicatie of Media Management en je zit minimaal in je derde jaar. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt multitasken. Je bent proactief en je ziet uitdaging in projectmanagement. Je kan goed het overzicht houden als spin in het web. Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal goed in woord en geschrift. Je kunt goed overweg met programma’s als Excel en PowerPoint. Je stage duurt minstens 20 weken.

WIJ

Ons creatief label Moxie zit aan de rand van Amsterdam en we bestaan uit een team van negen mensen. Het ratio mannen versus vrouwen is bij ons ongeveer gelijk. We zijn een jong team met veel ambitie en positieve spirit. Het motto bij Moxie luidt dan ook ‘work hard, play hard’. Bij Moxie geloven we in de kracht van content creatie en het belang van storytelling. We creëren dan ook dagelijks relevante content, campagnes en strategieën en proberen onszelf constant creatief uit te dagen.

Moxie is onderdeel van ZenithOptimedia (mediabureau), dat opereert in een internationaal netwerk in 74 landen. We maken dan ook gebruik van alle tools, data en kennis uit dit netwerk.
Bij Moxie werken we voor meerdere topmerken zoals LVMH (Dior), NPO, Nestlé, L’Oréal, DIESEL, Yves Saint Laurent en creëren we de digitale content. Ook motiveren we elkaar en houden we de laatste ontwikkelingen in de gaten middels het bezoeken van events, updates vanuit het netwerk en de vrijdagmiddag borrel met inspiratiecases.

BIEDEN

Wij bieden jou begeleiding van specialisten in een omgeving waar je veel kunt leren en waar we je verantwoordelijkheid durven geven. We staan open voor jouw ideeën en we leren graag van jou. Je stagevergoeding is € 400,- per maand o.b.v. een fulltime werkweek.

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Marlies Mols (Head of Moxie) o.v.v. Social Media Stagiair(e). De werving- en selectieprocedure wordt door ZenithOptimedia ondersteunt. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marlies Mols via 020 – 406 14 86 of neem een kijkje op www.zenithoptimedia.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen: