Vacature Digital Consultant

Wij zijn op zoek naar een DIGITAL CONSULTANT (fulltime)

rapporteert aan Head of Digital Consultants

DE BAAN

Als Digital Consultant ben je dé adviseur op het gebied van digitale media. Je bent verantwoordelijk voor het aan onze klanten geven van advies over digitale media in de breedste zin van het woord, zoals SEA, SEO, display, programmatic , social media en bloggerinzet, waarbij je uiteraard gebruik maakt van de specialisten in het team. Je bent op digitale onderwerpen de belangrijkste schakel tussen de klant en alle betrokken specialisten. Een groot deel van je tijd schrijf je digitale adviesplannen en strategieën. Meestal in samenwerking met een overall mediastrateeg maar soms ook als digital only plan. Je begeleidt een Online Planner in het opzetten, managen en optimaliseren van  lopende campagnes op basis van het door jouw opgestelde advies/ strategie en afgesproken doelstellingen. Je signaleert trends in de snel veranderende digitale wereld en weet je deze kennis snel eigen te maken en te vertalen naar bruikbare adviezen voor klanten. Je hebt al ervaring met het opzetten van programmatic campagnes en je snapt en kan uitleggen wat hier de eigenschappen van zijn.

JIJ

Je bent een digitale wizard met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt minimaal over een HBO opleiding, het liefst in Marketing en/ of Communicatie. Je durft buiten de gebaande paden te lopen, bent communicatief sterk, proactief en klantgericht. Je beschikt over een sterk analytische inzicht. Op basis van je kennis en je adviesvaardigheden overtuig jij de klant van het beste digitale advies. Bureau-ervaring is een must.

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal een toonaangevend mediabureau en werkt voor mooie merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, LVMH, Beckers, LOI, Puma, Guhl, Mercedes en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij alle paid, owned en earned media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met 90 getalenteerde medewerkers.

WIJ BIEDEN

Veel eigen verantwoordelijkheid in een dynamische jonge omgeving. Je werkt met sparringpartners en professionals waar je van kunt leren en je werkt voor nationale en internationale A-merken. Een collegiale werksfeer waar hard wordt gewerkt aan succesvolle campagnes.

We hebben marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels, social events, sportactiviteiten en flexibele start- en eind werktijden.

INTERESSE?

Herken je jezelf in het genoemde profiel? Stuur dan een motivatiebrief en je cv naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van de HR afdeling o.v.v. Digital Consultant. Voor meer informatie kun je ons bereiken via 020 – 46 22 760 en vraag dan naar de HR afdeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen: