Vacature: Stagiair(e) AV Planning

Meewerkstage (min. 4 dagen p/w, vanaf april 2016)

DE STAGE

Als stagiair op de afdeling AV-planning help je mee met het inkopen, monitoren en evalueren van televisie, radio en online-videocampagnes. Je bent actief betrokken bij alle processen en mag je met een toeziend oog zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Je bent dagelijks bezig met het monitoren van campagnes, het optimaliseren van televisiezendtijd en je verzorgt uitzendinstructies naar exploitanten. Daarnaast maak je uitzendschema’s waarbij je een selectie maakt van blokken, pakketten en zenders. Je evalueert campagnes en zorgt dat mediadoelstellingen worden behaald. Ook ben je betrokken bij het leveren van cijfermatige input voor media-strategische voorstellen.

JIJ

Een nieuwsgierige en leergierige persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit. Je volgt een MBO opleiding richting Marketing & Communicatie, Commerciële Economie of Media Management en je zit minimaal in je tweede jaar. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt cijfermatig inzicht. Je bent proactief en je wilt graag iets van jezelf toevoegen aan het werk. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je stage duurt op zijn minst 5 maanden.

WIJ

ZenithOptimedia is nationaal en internationaal één van de grotere mediabureaus en werkt voor grote merken als L’Oréal Paris, Nestlé, Garnier, Dior, Mercedes-Benz, Puma, Guhl, LOI en Triodos Bank. ZenithOptimedia adviseert over en begeleidt opdrachtgevers bij traditionele & nieuwe media en allerlei andere vormen van communicatie. ZenithOptimedia is gevestigd in Amstelveen, aan de rand van Amsterdam met meer dan 90 gemotiveerde medewerkers.

BIEDEN

Wij bieden jou begeleiding van specialisten in een omgeving waar je veel kunt leren en waar we je verantwoordelijkheid durven geven. We staan open voor jouw ideeën en we leren graag van jou. Stagevergoeding is € 300,- o.b.v. een fulltime werkweek.

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief naar werken@zenithoptimedia.nl ter attentie van Wiebe van Eijsden (HR Assistent) o.v.v. Stage AV.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Wiebe via 020 – 406 29 88

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Delen: