Moxie

We develop, design, & deliver data driven content for brands.

Moxie Col_signature

Steeds vaker hoor je dat de consument van vandaag de dag zo snel afgeleid is, en lastig te bereiken. Maar is dat wel zo?
Bij Moxie denken we van niet. Onze ervaring leert dat consumenten juist meer dan ooit openstaan voor content en solide storytelling. Maar dan wel relevante content van de hoogste kwaliteit, gebaseerd op insights en gekoppeld aan data.

Content die aanspreekt, prikkelt, tot nadenken én actie aanzet. En natuurlijk gebracht in de juiste context. Want de kritische consument eist toegevoegde waarde. Verwachtingen die van moment tot moment veranderen, continu evolueren en ingevuld kunnen worden via het meest optimale kanaal op het juiste moment.

Met dat in gedachten is Moxie opgezet. Door meest relevante content via de meest geschikte kanalen te produceren en distribueren. Maar creativiteit op zich mag nooit een doelstelling zijn. Daarom onderscheiden we ons door een zeer sterke focus op resultaat gerichte campagnes. Dankzij onze nauwe samenwerking met Performics en met Zenith wordt een content campagne geen guesswork, maar een met solide data gevalideerde operatie. Een unieke propositie, die we data driven content marketing noemen.

Moxie ontwikkelt data driven content voor merken. Technologische ontwikkelingen, veranderende mediaconsumptie en nieuw consumentengedrag vragen een aanpak op maat.

Wat wij voor u kunnen betekenen

  • Insights & strategy
  • Content production
  • Partnerships

Wilt u meer weten?

Bezoek dan de Moxie website op moxie.amsterdam of neem contact op met:
Marlies Mols
Head of Moxie
Telefoon: 06- 41185826

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Delen: